7 populære interiørblogger på nettet

Alle trenger inspirasjon og her får du virkelig ny inspirasjon til å dekorere hjemmet ditt. Vi gir deg noen av verdens beste interiørblogger. Ikke overraskende finnes det noen gode norske interiørblogger også.

Bodie and Fou

Karine Candice er en fransk blogger, bosatt i London. Dette er en av de mest leste interørbloggene i verden. Her deles hennes inspirasjon, liv og kreativitet. Hun har vært med på å pusse opp alt fra gamle engelske kjøkken til en barnehage. Se resultatet hennes på denne bloggen!

Miss Moss

Neida, vi snakker ikke om Kate Moss, men den sør-afrikanske bloggeren Diana. Dette er kanskje den mest originale av alle interiørbloggene på nettet akkurat nå.

Pinterest

Har du ennå ikke kommet over Pinterest er det på tide å gjøre noe med det nå. Siden har fantastiske bilder, spesielt innenfor interiør og design. Registrer deg hos Pinterest og nyt!

Apartment Therapy

De fleste av oss bor i by og i byen er det ikke alltid like god plass. Denne bloggen tar for seg hvordan du kan gjøre små leiligheter til stilige og spennende hjem. Denne bloggen er rett og slett terapi for deg som bor trangt.

Anettes Hus

Dette er en av Norges mest leste interiørblogger. Ikke så rart, for Anette tar for seg både huset, hagen og verandaen sin.

Camilla at Home

Camilla har bygget et hus nede ved sjøen. Her har leserne fått være med på en eventyrlig reise, fra helt i oppstarten av byggingen til det ferdige resultatet, som har blitt et fantastisk hus. En flott interiørblogg på norsk!