Populære apper

En «app» er et program til smarttelefonen, altså en applikasjon man kan brukte til diverse formål. Apper har tatt over en stor del av nettmarkedet, og fjernet nødvendigheten til å gjennomgå vanskelige installasjoner som man gjorde før i tiden. En app må være godkjent av enten Android eller Apple for at denne skal finnes på den store markedsplassen hver av disse selskapene har skapt for sine brukere. Et raskt og enkelt søk vil gi deg et bredt utvalg av ulike programmer som passer til akkurat din telefon, og med et par tastetrykk vil det installeres, uten at du som bruker må gjøre stort annet enn å vente.

De mest populære appene

Facebook, YouTube, Google Maps og Instagram er de mest populære appene for øyeblikket – disse er meget brukervennlige og enkle å bruke, samtidig som de ikke tar stor plass på smarttelefonen eller nettbrettet. Aldri mer vil man behøve å gå inn på Facebook eller de andre tjenestene gjennom nettleseren i telefonen. Appen gjør det enkelt å holde deg oppdatert på alt som skjer, og smidigheten er derfor på topp. Spotify er populær for musikkelskere, siden den lar deg beholde musikken du ønsker på telefonen selv når Internett ikke er tilgjengelig.

Også apper for spill og kommunikasjon finnes i mangfold

Angry Birds, Temple Run og Fruit Ninja er de mest populære spillene – disse er i tillegg gratis, slik at man kan kose seg med den heftige grafikken og morsomme spillet uten å betale et rødt øre. WhatsApp og Viber er kommunikasjonsapper, altså lar de brukerne sende meldinger og ringe hverandre uten å betale for det – så lenge man har Internett kan man altså ringe til sine venner på andre siden av kloden uten å bruke en liten formue på telefonsamtalen.

Har man en blogg på nettet, er WordPress en god app å laste ned, mens Booking-appen lar deg bestille hotell i området rundt deg på under ett minutt. Skyscanner gir deg et bredt utvalg av billige flybilletter, og Livescore-appen har en fin oversikt med alle fotballkamper som pågår og deres resultater. Med så mange gode apper er det enkelt å få så mye som mulig ut av sin nye smarttelefon eller nettbrett.