Sunday million – Verdens heftigste pokerturnering?

Pokerturneringen The Sunday Million er i ferd med å bli 10 år gammel og feiringen kunne ikke vært større! Den 20. mars tidligere arrangerte PokerStars en jubileumsutgave av den populære turneringen, med hele 10 millioner dollar i premiepotten. Selv om denne konkurransen er over, finnes det alltid en kvalifisering til de største bordene hver eneste dag. Er du klar til å avlyse neste søndagsmiddag på grunn av poker? Det kan bli dyrt å la være!

Den største

PokerStars Sunday Million er den største regelmessige online pokerturneringen på nettet. Denne artikkelen gir en unik oversikt over PokerStars Sunday Million, som forhåpentlig gir deg svar på ulike spørsmål om poker, siste nytt om satellitter og ikke minst strategier for å vinne eller i det minste komme deg høyest mulig opp på premielistene. Den største online pokerturneringen finner sted hver søndag kl. 20:30, som betyr at du ikke har tid til å finne på noe annet denne kvelden. Hovedturneringen varer rundt 5 til 6 timer før det blir kåret en vinner. Hvis du ønsker å spille tidligere på dagen, så finnes det også større turneringer med høye inngangssummer også da. Denne turneringen er ikke bare størst i antall spillere, men også i premiepott.

Kvalifiser deg på ukedagene

Inngangssummen i slike turneringer er ofte for høye til at folk flest kan kjøpe seg inn her eneste søndag. Prisen er normalt 200 dollar, men det finnes satellitter, som betyr at du kan vinne en billett også midt i uka. Saken er nemlig den at det arrangeres kvalifiseringsrunder hele uka, slik at du kan klare å komme deg inn i turneringen allikevel, for en veldig billig penge. Det er rundt 6000 spillere med hver eneste søndag, men man observerer at turneringen stadig vokser. Hvorfor ikke bli med nå, før turneringen blir altfor stor og vanskelig å vinne? Ikke alle kan være som regjerende norgesmester i poker, Felix Stephensen som er på finalebordet nesten hver eneste gang han spiller.

Strategier

Som sagt så pleier ikke de fleste av oss å spille i turneringer med så store gevinster eller buy-in pris. Men, det spesielle her er at også de du møter heller ikke er det. De fleste som spiller disse søndagene har altså kvalifisert seg gjennom de nevnte satellitt-turneringene fra midtuka. Derfor har heller ikke du noe å frykte. I starten av turneringen har man valget om å enten spille tight eller veldig aggressivt. Vi anbefaler en blanding, for du kan ved å spille for tight raskt miste makt rundt bordet, ettersom stacken til motstanderne vokser raskt. Men hvis du spiller veldig aggressiv helt i starten, så vil du med stor sannsynlighet møte noen som bare er med og spiller, uansett hvilke kort de har, helt til du kanskje taper på riveren. Du vil jo være med lengst mulig? Et godt tips er å se så mye poker du kan på nettet, spesielt mange av våre norske spillere som er med ute i verden og spiller, er gode på akkurat dette med å posisjonere seg.

Trening gjør mester

Alle profesjonelle pokerspillere har en bestemt strategi, men de kan også justere denne underveis, akkurat som et fotballag. Vi anbefaler at du trener så mye som mulig, også i poker, hvis du har ambisjoner om å vinne i lengden. Hos PokerStars går det daglig flere gratisturneringer, slik at treningen trenger heller ikke å koste noe. Flere av verdens beste pokerspillere valgte også denne løsningen i starten av sin karriere som proff. Mange tror at det å bli en god pokerspiller kommer av seg selv, men det ligger mye hardt arbeid bak for å bli best, også i poker. Bruk gjerne presset i Sunday Million til å bygge deg opp mot NM i Poker, for eksempel, og eskaler videre til du får ditt eget WSOP-armbånd i Vegas.

Da er du klar til å starte i din aller første Sunday Million turnering du også. Søndagene vil nok aldri bli det samme etter dette!